over Trudy Stoker

Sinds 2009 ben ik actief lid van de VVD. Logisch…, want ik wil mij inzetten voor de samenleving. De kernwaarden vrijheid en verantwoordelijkheid zijn daarin leidend. Als raadslid woon ik in Biddinghuizen. Voor mijn omgeving wil ik toegankelijk en aanspreekbaar zijn. Wie mij een vraag stelt over lokale vraagstukken, mag een concreet en helder antwoord verwachten.

Geboren en getogen in de Dronten, gewoond in Swifterbant en nu in Biddinghuizen.
Ooit werkte ik in de zorg. Maar een vervelende lichamelijke beperking maakte een overstap naar het bedrijfsleven nodig.
Politiek interesseert en prikkelt mij. Maar blijven hangen in “oud-Hollands mopperen” aan de keukentafel, zet geen zoden aan de dijk . Dus volgde ik trainingen en cursussen. Bij de Haya van Someren Stichting maakte ik mij het liberale gedachtegoed nog meer eigen. En na het afronden van de Masterclass wist ik het zeker: ik ga de politiek in!

29 maart 2018 werd in opnieuw geinstalleerd als raadslid, voor mijn tweede periode. De “nieuwe politiek” is voor mij deze periode hét speerpunt. Het is spannend omdat het nieuw is, maar ik heb er heel veel zin in. Ik wil zichtbaar en herkenbaar zijn, en nog meer dan we als VVD Fractie al deden, naar buiten gekeerd werken. Uit dat gemeentehuis, midden in de samenleving staan!

Het verkiezingsthema; Kies voor doen! is me op het lijf geschreven!