Maar nu even niet….


Mijn nieuwe website is online, ik had een knallende campagne bedacht….maar nu even niet.

www.outofcircle.nl is online, mijn eigen vernieuwde website, met mijn eigen teksten, mijn eigen foto’s.
Ik had een leuke campagne bedacht ter ere van de “lancering”, maar nu even niet…

Ik ben weddingplanner maar nu even niet, bruiloften worden uitgesteld, dus nu even niet….

Ik organiseer evenementen, helaas is alles wat in de planning stond geannuleerd en mijn agenda is leeg. Normaal gesproken had ik nu draaiboeken zitten maken, maar nu even niet….

Ik ben raadslid en ben vooral veel in de avonduren op bezoek bij mensen, of aan het vergaderen, maar nu even niet….

Ik ben een apetrotse oma die in ieder geval eens per week haar twee prachtige kleinzoons wil zien en knuffelen, maar nu even niet…

Het Coronavirus zet ons allemaal even stil, wat een enorme impact heeft dat! Onze lieve, markante en beroemde dorpsbakker is overleden, ik realiseer me dat een uitvaart wel eens een paar honderd man op de been zou kunnen brengen, maar dat mag niet. Dat kan niet…. ik leef mee met de familie Tietema.

Toch gebeuren er ook heel veel mooie dingen. Studenten die online leerlingen van het middelbaar onderwijs helpen. Geweldige foto’s en filmpjes online van “thuisschool-situaties” en mensen die nu echt omzien naar elkaar. Boodschappen voor een ander doen, even bellen met ouderen. Op social media prachtige muzikale odes aan zorgverleners, schoonmakers en mensen in de supermarkten.

Een oude tante stuur ik kaartjes, een bosje tulpen geef ik af bij mensen die binnen moeten blijven en ’s avonds lees ik wat of kijk tv.
En…ik heb de breipennen tevoorschijn gehaald, eens kijken hoe dat ook alweer ging…

Ik heb het volste vertrouwen in onze regering en een goede afloop, en zeker wanneer we allemaal doen wat de RIVM ons aangeeft!

Oh en weet je? De natuur heeft lak aan deze crisis, ’s morgens fluiten de vogels en de tuin krijgt weer kleur.
Dat dan weer wel!